Лазер център Вега в Пловдив е мястото за пълна промяна

Опитни лекари в Пловдив променят визии на тела преди морето!

ЛАЗЕР ЦЕНТЪР ВЕГА е мястото за пълна промяна.

С наближаването на сезона за море е време да се погрижим за добрия си външен вид. През зимата сте натрупали малко излишни килорами, появил се е целулит, дразнят ви няколко стрии. За радост, в Пловдив има място, което е специализирано в грижата за тялото и това сме ние – Лазер център Вега!

От месец април ЛАЗЕР ЦЕНТЪР ВЕГА е на нов адрес в Пловдив – на бул. Марица 31. Центърът разполага с 4 терапевтични кабинета с приятна обстановка и най-модерно оборудване. В тях работят квалифицирани специалисти с 5-годишен опит в областа на естетиката.

В център Вега може да намерите решение на нежеланото окосмяване с александритен лазер Candela GentleLase Pro. С качествената лазерна епилация клиентът почели гладка и красива кожа и повече свободно време за себе си.

Специалист ще Ви помогне да направите правилния избор на процедура за тяло посредством измервания на апарат, който ще ви ориентира къде и колко са мастните натрупвания, задържате ли вода и други важни фактори за появата на целулит. С Vela Shape II ще изчистите този проблем.

Отпуснатата кожа на бедрата, седалището, корема и паласките също има решение с мощната радиочестота на Venus Legacy.

Правилното хранене е наразделна част от грижата за добрия външен вид. Специалист в тази област изготвя хранителен режим и дава ценни съвети.

Изглаждане на фини бръчки, редуциране на двойна брадичка, премахване на тъмни кръгове под очите, премахване на белезите и стриите са проблеми, които намират решение в ЛАЗЕР ЦЕНТЪР ВЕГА.

Телефони за връзка