Стопяване на мазнини и стягане на кожата с EXILIS ULTRA 360 в Лазер център Вега

Exilis ultra 360 e сертифициран от Американската агенция по храни и лекарства (FDA) като нехирургичен метод за третиране на отпусната кожа, стягане, изглаждане и контуриране на тялото. Обновяването на кожата с Еxilis представлява високотехнологична медицинска процедура, която повлиява процесите на стареене на кожата. Еxilis Ultra 360 работи с революционната технология, наречена AMFLI (automatic multi-frequency and low impedance output technology). Тя съчетава две от най-иновативните технологии RF и ултразвук .Принципа на действие е концентрирана енергия за загряване на молекулите на дермалния колаген до степен, при която те се скъсяват и дори частично разрушават, но без да се засягат повърхностните слоеве. По този начин се стартират процесите нa ремоделиране, което води до стягане, повдигане и изглаждане на кожата.

Апаратът Exilis Ultra 360 работи върху проблемните участъци, чрез комбинация радиочестота и ултразвук, които достигат до дермата и до мастните натрупвания. Радиочестотата загрява мастните клетки, за да се постигне унищижаването им. Всички разградени мастни клетки се изхвърлят по естествен път от организма, чрез лимфния поток. Вградената система за охлаждане и за контрол на температурата, не допуска изгаряне на кожата и се гарантира безопасност и комфорт за пациента.

Технологията на Еxilis има официално одобрение от Американската агенция по храни и лекарства (FDA) за неинвазивен метод за оформяне на тялото, редуциране на мастни натрупвания, отпусната кожа и целулит в зони като: корем, паласки, бедра, седалище, колене и ръце и други в областта на тялото.Поради прецизните си накрайници има възможност да работи и в по-малки и трудо достъпни зони. Параметрите на апарата могат да се регулират спярмо комфорта на пациента, за да може процедурата да е едновременно приятна и ефективна.

 

Exilis работи на различна дълбочина, което позволява да се изготви индивидуална програма за нуждите на всеки клиент в зависимост от проблема.
Таргетирания подход към всеки клиент, ще спести времето и парите му за постигане на желания резултат.
Клетките в организма се обновяват на всеки 21-28 дни в зависимост от метаболизма на организма. Затова ако в рамките на тези дни се правят повтарящи се действия, те ще бъдат запомнени от клетките и ще бъдат изпълнявани от тях и след това. Така мастните клетки в тялото свикват да бъдат дренирани, свивани, а мастните киселини от тях – източвани. Exilis мощно стимулира процеса неоколагенеза – собственият ви организъм произвежда нов колаген по естествен път. Простичко казано – точната доза нагряване в точната дълбочина предизвиква кожата да се стяга. Exilis Ultra подобрява еластичността на кожата и тъканите, резултатите са забележителни и дълготрайни.
Нагряването разрушава старата съединителна тъкан и се стимулира създаването на нови колагенови влакна. Този ефект прониква дълбоко в кожата, където възстановяването се задейства отвътре. Лечението не само стимулира създаването на нов колаген, но и разрушава мастните клетки, така че излишната мазнина се изхвърля чрез лимфната система.

Още след първата процедура с EXILIS ще усещате кожата в третираната зона по-стегната. Само след няколко сесии ще имате видими резултати: намалени гънки и по-гладка, стегната, тонизирана и лифтирана кожа. Радиочестотната енергия стимулира образуването на ков колаген и еластин, а ултразвуковите вълни подпомагат и засилват действието на радиочестотата. След EXILIS ULTRA в зоната на третиране обиколките намалят с няколко см и продължават да се подобряват (разгръщат) през следващите няколко месеца след завършения курс процедури, тъй като кожата вече работи самостоятелно за Вас.
Видимите резултати са индивидуални и варират според пациента. Най-често резултатите се наблюдават след втората терапия и се разгръщат в следващите седмици след последната терапия. За поддържане на оптималните резултати се препоръчва преминаване през целия курс от терапии, спазване на здравословен хранителен режим и повишен прием на вода.

Процедурата с EXILIS ULTRA 360 e напълно подходяща за всички възрастови групи, за подобряване състоянието на кожата на лицето и тялото, а също така и за задържане на ефекта при пациенти подлагали се на пластични операции. Може да се прилага целогодишно на лице и тяло, След процедурата кожата е леко зачервена за няколко минути, но няма никави пречки пациента да се върне към нормалното си ежедневие и ангажименти веднага след процедурата.

Това е неинвазивна процедура, подходяща за всеки тип кожа и не изисква възстановителен период. Усещането при повечето пациенти е леко затопляне като при терапия с масаж с топли камъни. Приятна процедура, която не отнема много време и може да се направи в обедната ви почивка.

 • крака
 • седалище
 • корем
 • пласки
 • ръце
 • вътрешна част на бедрата
 • колене
 • брич

За да се разгърне пълният ефект от Exilis Ultra 360 и да достигнем оптимален резултат, е желателно  да се направят 6-8 процедури с интервал от 7-10 дни. Видим резултат се наблюдава след първа процедура. След нея ефекта на стимулиране, ще продължи да действа ден-два след това. За да запзите резултатите си за постоянно се препоръчват, поддържаща процедура през интервал от 2 месеца.

ПРЕДИМСТВА EXILIS ULTRA 360

 • Стяга и изглажда кожата в третираната зона
 • Редуцира целулит
 • Стопява излишни мазнини
 • Кoнтурира талото
 • Стимулира регенеративните процеси в организма-образуване на нов колаген и еластин
 • Стимулира кръвообръщението
 • Тонизира и укрепва отпуснатите мускули и стяга кожата
 • Процедура без възстановителен период и болка

Защо да изберете радиочестотни процедури с EXILIS ULTRA 360 в лазер център Вега?

Над 8 годишен опит, над 18 000 направени процедури

Ние сме пионери в работата с радиочестотни апарати. През годините нашият персонал е преминал редица обучения и е сертифициран за работа с апарат от този висок клас. Годините опит ни помагат да препоръчаме според възрастта и кожата ви най-добрата комбинация от процедури.

Безплатна подробна консултация от медицински персонал

Ние от Вега център ще отговорим на всичките ви въпроси, ще ви препоръчаме брой процедури и ще ви покажем снимки от наши резултати, за да ви ориентираме какво да очаквате.

Съчетание на две от най-иновативните технологии за подмлядяване и контуриране

Мощността на радиочестота в комбинация с ултразвук, ще доведат до видими промени още след първа процедура. Ексилис има вграден кристал за охлаждане и контрол на температурата, която в реално време показва температурата на третираната зона на екрана на апарата и на самия апликатор. Заедно с терапевта и Вие сами можете да следите достигнатите в зоната градуси, за да сте сигурни в правилно изпълнената процедура, гаранция за отлични резултати.