Стопяване на мазнини и стягане на кожата с Exion в Лазер център Вега

Exion е най-новата медицинска апаратура в естетичната дерматология, която използва революционна комбинация от две технологии: монополярен RF (радиочестота) и таргетиран (насочен) ултразвук, излъчвани едновременно.Тази революционна комбинация не само насърчава синтеза на колаген и еластин, но и стимулира естественото производство на хиалуронова киселина с до 224%.

Това не е поредният апарат за радиочестотни процедури, а първият, който предлага – персонализирани процедури. Ние отлично знаем, че няма две еднакви тела или лица и предлагаме към вас индивидуален подход.

Универсално решение за целулит, отпусната кожа и локално натрупани мазнини за цялото тяло. Накрайникът съчетава радиочестота и ултразвук с по-голяма площ за по-бързо достигане на терапевтичната температура. Апликаторът за тяло разполага с технология ‘’cool tip’’, която охлажда повърхността на кожата и я терморегулира, а това помага за дълбокото проникване / до 5 см/ на енергията в мастните натрупвания, където монополярната радиочестота и фокусираният ултразвук намаляват обема на мастните клетки / апоптоза/.

С различна настройка на охлаждането, можем да работим по-повърхностно за премахване на целулита и стягане на отпуснатата кожа.

И още- удобна ръкохватка с вграден термометър и термокамера, която позволява да достигнем различни слоеве на кожата и мастната тъкан и да ги обработваме с различна температура.

Технологията на Еxion има официално одобрение от Американската агенция по храни и лекарства (FDA) за неинвазивен метод за оформяне на тялото, редуциране на мастни натрупвания, отпусната кожа и целулит в зони като: корем, паласки, бедра, седалище, колене и ръце и други в областта на тялото.  Вградените термометър и термокамера в ръкохватката позволяват прецизно следене на температурата и гарантират точно тези резултати, които Вие очаквате. Процедурата е едновременно приятна и ефективна.

Exion работи на различна дълбочина, което позволява да се изготви индивидуална програма за нуждите на всеки клиент в зависимост от проблема.
Таргетирания подход към всеки клиент, ще спести времето и парите му за постигане на желаният резултат.
Клетките в организма се обновяват на всеки 21-28 дни в зависимост от метаболизма на организма. Затова ако в рамките на тези дни се правят повтарящи се действия, те ще бъдат запомнени от клетките и ще бъдат изпълнявани от тях и след това. Така мастните клетки в тялото свикват да бъдат дренирани, свивани, а мастните киселини от тях – източвани. Механичната и термична стимулация повишава способността на тялото да произвежда собствена хиалуронова киселина, колаген и еластин. Простичко казано – точната доза нагряване в точната дълбочина предизвиква кожата да се стяга и хидратира. Exion подобрява еластичността на кожата и тъканите, резултатите са забележителни и дълготрайни.
Нагряването разрушава старата съединителна тъкан и се стимулира създаването на нови колагенови влакна. Този ефект прониква дълбоко в кожата, където възстановяването се задейства отвътре. Лечението не само стимулира създаването на нов колаген, еластин и хиалурон, но и разрушава мастните клетки, така че излишната мазнина се изхвърля чрез лимфната система.

Още след първата процедура с Exion ще усещате кожата в третираната зона по-стегната. Само след няколко сесии ще имате видими резултати: намалени гънки и по-гладка, стегната, тонизирана и лифтирана кожа. Радиочестотната енергия стимулира образуването на ков колаген и еластин, а ултразвуковите вълни подпомагат и засилват действието на радиочестотата. След Exion в зоната на третиране обиколките намалят с няколко см и продължават да се подобряват (разгръщат) през следващите няколко месеца след завършения курс процедури, тъй като кожата вече работи самостоятелно за Вас.
Видимите резултати са индивидуални и варират според пациента. Най-често резултатите се наблюдават след втората терапия и се разгръщат в следващите седмици след последната терапия. За поддържане на оптималните резултати се препоръчва преминаване през целия курс от терапии, спазване на здравословен хранителен режим и повишен прием на вода.

Процедурата с Exion e напълно подходяща за всички възрастови групи, за подобряване състоянието на кожата на лицето и тялото, а също така и за задържане на ефекта при пациенти подлагали се на пластични операции. Може да се прилага целогодишно на лице и тяло. След процедурата кожата е леко зачервена за няколко минути, но няма никави пречки пациента да се върне към нормалното си ежедневие и ангажименти веднага след това.

Това е неинвазивна процедура, подходяща за всеки тип кожа и не изисква възстановителен период. Усещането при повечето пациенти е леко затопляне като при терапия с масаж с топли камъни. Приятна процедура, която не отнема много време и може да се направи в обедната почивка.

 • крака
 • седалище
 • корем
 • пласки
 • ръце
 • вътрешна част на бедрата
 • колене
 • брич

За да се разгърне пълният ефект от Exion и да достигнем оптимален резултат, е желателно  да се направят 6-8 процедури с интервал от 7-10 дни. Видим резултат се наблюдава след първа процедура. След нея ефекта на стимулиране, ще продължи да действа ден-два след това. За да запзите резултатите си за постоянно се препоръчва, поддържаща процедура през интервал от 2 месеца.

ПРЕДИМСТВА EXION

 • Първата процедура, която по естествен начин увеличава количеството хиалуронова киселина без убождане
 • Термокамера, която гарантира равномерното загряване на зоната
 •  Tехнологията ‘’cool tip’’, която охлажда повърхността на кожата и я терморегулира, това помага за дълбокото проникване /до 5 см/ на енергията в мастните натрупвания
 • Стяга, изглажда и хидратира кожата в третираната зона
 • Редуцира целулит
 • Стопява излишни мазнини
 • Кoнтурира тялото
 • Стимулира регенеративните процеси в организма-образуване на нов колаген и еластин
 • Стимулира кръвообръщението
 • Тонизира и укрепва отпуснатите мускули и стяга кожата
 • Процедура без възстановителен период и болка

Защо да изберете радиочестотни процедури с Exion в лазер център Вега?

Над 10 годишен опит, над 20 000 направени процедури

Ние сме пионери в работата с радиочестотни апарати. През годините нашият персонал е преминал редица обучения и е сертифициран за работа с апарат от този висок клас. Годините опит ни помагат да препоръчаме според възрастта и кожата ви най-добрата комбинация от процедури.

Безплатна подробна консултация от медицински персонал

Ние от Вега център ще отговорим на всичките ви въпроси, ще ви препоръчаме брой процедури и ще ви покажем снимки от наши резултати, за да ви ориентираме какво да очаквате.Към процедурите получавате и неколкократен подробен анализ на тялото с InBody, който ни помага да бъдем максимално точни в препоръките ни към вас за прием на: /вода, белтъчини, калории/ както и да слдим общото съсстояие на организма ви, преди, по време и след процедурите.

Съчетание на две от най-иновативните технологии за подмлядяване и контуриране

Мощната комбинация от монополярна радиочестота в комбинация с таргетиран ултразвук, ще доведат до видими промени още след първа процедура. Термокамера гарантира равномерно загряване в зоната, а технологията “cool tip” охлажда повърхността на кожата и я терморегулира, това помага за по-дълбокото достигане на енергията в мастните натрупвания. Заедно с терапевта и Вие сами можете да следите достигнатите в зоната градуси, за да сте сигурни в правилно изпълнената процедура, гаранция за отлични резултати.