Пълна промяна във Вега център – мисията възможна

Специалистите препоръчват 3 стъпки, чрез които до лятото да сте в чудесна форма!

Отделили сте два часа за фризьор и още толкова за маникюр. Излизате с прическа и хубав маникюр. Означава ли това, че сте жена, която се поддържа? Може би, но не съвсем. За да бъдем перфектни, трябва да се чувстваме добре в кожата си. А самата тя да бъде здрава, стегната и гладка. Благодарение на съвременните технологии всичко това е напълно възможно. А специалистите от Центъра за естетика Вега са успели да направят перфектната комбинация от процедури, с които може да бъде изпълнена мечтата на съвременния човек – по-здрав, по-слаб, по-красив.

Пролетта е сезонът на новото начало. Уморени от зимата, понатежали след празниците, мечтаем за лятото и за топлите слънчеви лъчи по кожата си. Ето и няколко стъпки, които специалистите от Вега център препоръчват, за да посрещнете лятото в перфектна форма:

1. Вега тест или защо не ям и пълнея

Центърът е първият в града, който предлага популярният Вега тест – нова технология, основана на принципите на електроакупунктурата. Апаратът отчита поносимостта на организма към различни видове месо, зърнени храни, риба, млечни произведения, плодове, зеленчуци, подправки. Дори и най-полезната храна или добавка може да се окаже неподходяща за вас. След теста, вие знаете кои са полезните храни за вас и хранителният режим, който специалистът ще ви предложи е гаранция за трайно редуциране на теглото ви.

2. Вела шейп или машината за чудеса

Здравословното хранене обаче не е достатъчно за добрата визия, ако човек не спортува редовно. В забързаното ежедневие обаче не всички успяват да отделят време за фитнес или други упражнения. Или пък искаме по-бързи и по-видими резултати. Тогава на помощ идва апаратът за антицелулитни процедури Вела Шейп – последно поколение медицинска техника с доказана ефективност при отслабване, изглаждане на кожата и намаляване на обиколките. Центърът е първият и единствен в Пловдив, който разполага с този апарат. Радиочестотите, с които работи, оказват благоприятно влияние не само върху мастните депа и целулита, но и върху отпуснатата кожа, като активира клетките да произвеждат повече еластин и колаген. Разградените мазнини се отделят от организма чрез лимфния и кръвния оток, а резултатът е видим още след първата процедура – кожата става изключително гладка, еластична без неравности и целулит. След 6 – 8 процедури обиколките се намаляват с 4 – 8 см, а на бедрата с около 2 см.

3. Лазерна епилация и сбогом косми

Здравата, гладка и сияеща кожа въздейства по-силно на противоположния пол и от най-скъпия макияж. Наболите косъмчета на неподходящи места могат да развалят първоначалното впечатление. Няма жена, която да не е попадала в неловка ситуация, защото сутринта не й е останало време да избръсне краката си или пък не е успяла да си запише час за кола маска. Спомнете си колко пъти сте отказвали покана за басейн или романтична среща поради същата причина?

Една от иновациите, които трайно влязоха в живота на съвременната жена в последните години, е лазерната епилация. Красивата, здрава и секси кожа е основна предпоставка за перфектна визия. Бръсненето, коламаската, скубането с пинсета и другите „средновековни“ мъчения вече са са на път да бъдат забравени и оставени в миналия век. Освен, че са болезнени и неприятни, никой от старите методи не можеше да удовлетвори мечтата на всяка жена – завинаги да унищожи досадните косми. Не само жени търсят спасение от окосмяването. Все повече мъже стават клиенти на клиники по дерматология. Космите отдавна не са секси. Революцията дойде с лазерната епилация, която е с изключително дълготраен ефект. Лазерите елеминират космите, като с всяка следваща процедура броят им става все по-малък, изтъняват и изсветляват а с времето изчезват за винаги.

Времето е пари! Лазерната епилация унищожава космите светкавично.

За една секунда могат да бъдат поразени безброй косми върху дадена повърхност. В зависимост от зоната, която се третира, сесията лазерна епилация може да отнеме от една минута за по-малки зони до половин час за по-големи части от тялото. Допълнителното свободно време, липсата на косми и отсъствието на натрапчивата мисъл за тях прибавят нова доза самочувствие и увереност. Без огромни усилия, всяки човек се чувства и изглежда така, както винаги е мечтал.

Специалистите в Центъра за естетика Вега работят с последно поколение лазер, който гарантира дълготрайни резултати.

Там можете да получите консултация и помощ при дерматологични проблеми от лекар – специалист, а също така и да проведете курс по йонна детоксикация на организма.

За консултации и още съвети от експерти – заповядайте на посочените контакти по-долу
или на адрес Пловдив, бул.”Марица” №27Д.