Подмладяване и стягане на кожата с EXILIS ULTRA 360 в Лазер център Вега.

Exilis Ultra 360 работи с революционната технология, наречена AMFLI (automatic multi-frequency and low impedance output technology). Тя съчетава две от най-иновативните технологии RF и ултразвук. Принципа на действие е концентрирана енергия за загряване на молекулите на дермалния колаген до степен, при която те се скъсяват и дори частично разрушават, но без да се засягат повърхностните слоеве. По този начин се стартират процесите нa регенерация, което води до стягане, повдигане и изглаждане на кожата.

Апаратът exilis ultra 360 работи в средните слоеве, чрез радиочестота и ултразвук, които достигат до дермата и стимулират колагенообразуването. Извършва се загряване на подкожния мастен слой до 42-46 градуса и чрез вградената система за охлаждане и за контрол на температурата, не се допуска изгаряне на кожата и се гарантира безопасност за пациента.

Технологията на EXILIS има официално одобрение от Американската агенция по храни и лекарства (FDA) за третиране на бръчки, отпускане на кожата и контуриране на талото. Чрез вграден кристал за охлаждане и за контрол на температурата, не се допуска изгаряне на кожата и гарантира безопасност на пациента. Процедурата е неинвазивна, безболезнена и няма възстановителен период.

 

Клетките в организма се обновяват на всеки 21-28 дни в зависимост от метаболизма на организма. Затова ако в рамките на тези дни се правят повтарящи се действия, те ще бъдат запомнени от клетките и ще бъдат изпълнявани от тях и след това. Радиочестотен лифтинг заедно с ултразвук мощно стимулират процеса неоколагенеза – собственият ви организъм произвежда нов колаген по естествен път. Простичко казано – точната доза нагряване в точната дълбочина предизвиква кожата да се стяга. EXILIS ULTRA подобрява еластичността на кожата и тъканите, резултатите са забележителни и дълготрайни.

 

Още след първата процедура с EXILIS ще усещате кожата в третираната зона по-стегната. Само след няколко сесии ще имате видими резултати: по-гладка, еластична, тонизирана и лифтирана кожа. С 4-6 процедури ще имате оптималните за вас резултати.  Радиочестотната енергия стимулира образуването на ков колаген и еластин, а ултразвуковите вълни подпомагат и засилват действието на радиочестотата. При EXILIS ULTRA  резултатите продължават да се подобряват и след края на процедурите, тъй като кожата вече работи самостоятелно за Вас.

 

Процедурата с EXILIS ULTRA 360  e напълно подходяща за всички възрастови групи, за подобряване състоянието на кожата на лицето и тялото, а също така и за задържане на ефекта при пациенти подлагали се на пластични операции. Може да се прилага целогодишно на лице и тяло, След процедурата кожата е леко зачервена за няколко минути, но няма никави пречки пациента да се върне към нормалното си ежедневие и ангажименти веднага след процедурата.

 

 

– цяло лице
– шия
– деколте
– околоочен контур
– чело
– долна челюст
– скули
– двойна брадичка

Желателно е да се направят поне 4-6 терапии за оптимални резултати с период меджу тях веднъж седмично. Видим резултат се наблюдава след първа процедура. След процедурата ефекта на стимулиране, ще продължи да действа ден-два след това. За да запзите резултатите си за постоянно се препоръчват, поддържаща процедура през интервал от 2 месеца.

ПРЕДИМСТВА EXILIS ULTRA 360

  • Намалява видими бръчки
  • Стяга и изглажда кожата в третираната зона
  • Превенция от появата на бръчки на лице, шия и деколте
  • Редуцира двойна брадичка
  • Намалява торбички около очите
  • Повдига зоната около очи, скули, вежди
  • Оформя скулите и контура на лице, шия и деколте
  • Стимулира кръвообръщението
  • Тонизира и укрепва отпуснатите мускули и стяга кожата
  • Процедура без възстановителен период и болка

Защо да изберете радиочестотни процедури с EXILIS ULTRA 360 в лазер център Вега?

Над 8 годишен опит, над 18 000 направени процедури

С  над 8 годишен опит, над 18 000 направени процедури, ние сме пионери в работата с радиочестотни апарати. През годините нашият персонал е преминал редица обучения и е сертифициран за работа с апарат от този висок клас. Годините опит ни помагат да препоръчаме според възрастта и кожата ви най-добрата комбинация от процедури.

Безплатна подробна консултация от медицински персонал

Ние от Вега център ще отговорим на всичките ви въпроси, ще ви препоръчаме брой процедури и ще ви покажем снимки от наши резултати, за да ви ориентираме какво да очаквате.

Съчетание на две от най-иновативните технологии за подмлядяване и контуриране

Мощността на радиочестота в комбинация с ултразвук, ще доведат до видими промени още след първа процедура. Ексилис има вграден кристал за охлаждане и контрол на температурата, която в реално време показва температурата на третираната зона на екрана на апарата и на самия апликатор. Заедно с терапевта и Вие сами можете да следите достигнатите в зоната градуси, за да сте сигурни в правилно изпълнената процедура, гаранция за отлични резултати.