АНТИЦЕЛУЛИТНИ ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО И ТЕРАПИИ ЗА СТЯГАНЕ НА КОЖАТА

VEGA CENTER е първият естетичен център в Пловдив, който предлага неинвазивни апаратни процедури за тяло с революционни технологии и апаратура като Vela Shape II, Exion, Venus Legacy, Cooltech, Normatec и Body Sculpt.

При нас ще откриете възможности за неоперативно оформяне и скулптиране на тялото, редуциране на целулит и упорити мастни натрупвания, процедури за почистване, витализиране и стягане на кожата с помощта на последно поколение професионална апаратура.

Процедури за премахване на целулит, цялостно оформяне и стягане на тялото

Апаратните процедурите са отлично средство за постигането на хармонично, естетично и здраво тяло. В комбинация с диета, тренировки, балансиран живот и здравословно хранене, процедурите за тяло имат благотворно въздействие за редица проблеми. Някои от най-често използваните методи и технологии са мезотерапия, механичен масаж, лимфен дренаж, мултиполярна радиочестота, вакуум, пресотерапия, криолиполиза.

Процедурите за оформяне и стягане на тялото стимулират регенерацията на колаген, витализират, изглаждат и повдигат кожата, подобряват еластичността, ускоряват кръвообращението, премахват целулита, намаляват излишните мазнини и скулптират тялото.

За вашето самочувствие предлагаме персонална антиейдж програма, неоперативно моделиране и комплексна естетична грижа за лице и тяло. Всички методи, използвани във VEGA CENTER имат за цел да адресират индивидуално нуждите на всеки пациент, като предлагат гъвкави възможности за терапия.

Още за новите технологии за борба с целулита и стягане, които ще намерите в Лазер център Вега!

Предлагаме ви антицелулитни процедури с революционния апарат №1 в света за третиране на целулит без хирургическа намеса. VelaShape II (Вела Шейп) e последно поколение медицинска техника с доказана ефективност при отслабване, изглаждане на кожата и намаляване на обиколки на дупето, бедрата, ръцете, корема, ханша с 30% по-мощен апарат по отношение на радиочестотата от по-стария Vela Shape 1, което води до благоприятно влияние не само върху мастните депа и целулита, но и върху отпуснатата кожа, като активира клетките да произвеждат повече еластин и колаген.

Новото ни попълнение е медицински апарат Exion. Това е най-новата медицинска апаратура в естетичната дерматология, която използва революционна комбинация от две технологии: монополярен RF (радиочестота) и таргетиран (насочен) ултразвук, излъчвани едновременно.Тази революционна комбинация не само насърчава синтеза на колаген и еластин, но и стимулира естественото производство на хиалуронова киселина с до 224%. Това не е поредният апарат за радиочестотни процедури, а първият, който предлага – персонализирани процедури. Вградения термометър в ръкохватката позволява прецизно следене на температурата и гарантира точно тези резултати, които Вие очаквате. Значително подобрява хидратацията, плътността, цялостния вид и здраве на кожата.

 Разполагаме и с медицинския апарат Venus Legacy, който оформя и склуптурира неоперативно тялото, редуцира целулита, стяга и витализира кожата. Venus Legacy притежава FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа на лице, шия и тяло, използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP)-вакуум, с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback.

Процедури за тяло в Лазер Център Вега

Exion – отслабване, стягане, контуриране на тяло

Универсално решение за целулит, отпусната кожа и локално натрупани мазнини за цялото тяло. Накрайникът съчетава радиочестота и ултразвук с по-голяма площ за по-бързо достигане на терапевтичната температура. Апликаторът за тяло разполага с технология ‘’cool tip’’, която охлажда повърхността на кожата и я терморегулира, а това помага за дълбокото проникване / до 5 см/ на енергията в мастните натрупвания, където монополярната радиочестота и фокусираният ултразвук намаляват обема на мастните клетки /апоптоза/.

С различна настройка на охлаждането, можем да работим по-повърхностно за премахване на целулита и стягане на отпуснатата кожа.

Ръкохватката с вграден термометър и термокамера, позволява да достигнем различни слоеве на кожата и мастната тъкан и да ги обработваме с различна температура.

Venus Legacy – намаляване на обиколката и стягане на тяло

Терапията с Venus Legacy оформя и скулптурира неоперативно тялото, редуцира мастните натрупвания, стяга и витализира кожата. Процедурите с този апарат са най-търсените в областта на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях! Venus Legacy™ е медицински апарат с FDA сертификат за борба с мастните натрупвания и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ …

Vela Shape II – лечение на целулит

Нова технология с 30% по-голяма мощност за премахване на целулит и стягане на кожата в Лазер център Вега! Vega Center сме първите в Пловдив, предлагащи антицелулитни процедури с революционния апарат №1 в света за третиране на целулит без хирургическа намеса. VelaShape II (Вела Шейп) e последно поколение медицинска техника с доказана ефективност при отслабване, изглаждане на кожата и намаляване на обиколки на дупето, бедрата, ръцете, корема, ханша … Vela Shape 2 e с 30% по-мощен по отношение на радиочестотата от по-стария Vela Shape 1, което води до …

Премахване на локални мазнини с криолиполиза от CoolTech

Без скалпел ! Без болка ! Без възстановителен период ! Криолиполиза е неинвазивна алтернатива на липосукцията. Процедурата криолиполиза представлява намаляване и премахване на натрупаните мастни клетки в третираната зона на тялото чрез технология на контролирано охлаждане. Криолиполизата успешно и трайно се справя с локалните мастни натрупвания, както при жените, така и при мъжете, без да уврежда кожата и мускулите. Учените са установили, че при -8 градуса киселините в мастната клектка кристализират. В този момент се изпраща сигнал до …

Пресотерапия с Normatec

Какво е Пресотерапия? Пресотерапия представлява детоксикираща процедура, която чрез лимфен дренаж изчиства токсините в организма, насища го с кислород, подобрява кръвообращението и изглажда кожата. Най-често се прилага на крака и бедра и само след една процедура има ефект – чувството за умора и отпадналост изчезват, а кожата е видимо по-гладка. За какво помага Пресотерапията? За оформяне и стягане на красива фигура; За премахване на целулита и изглаждане на кожата; За отслабване и детоксикация на организма; За …

Процедури с мезотерапия за тяло

Мезотерапията е нехирургична, безболезнена инжекционна процедура, която е приложима както върху лицето, така и върху тялото. Мезотерапията се използва за : профилактика срещу стареенето на кожата на ръцете, вътрешната страна на бедрата и мишниците антицелулитна терапия редуциране на мастните натрупвания по тялото заличаване на стрии При мезотерапия за тяло в повърхностния слой на кожата, чрез мезопистолет на световно известната марка Pistor Eliance се инжектират специалени мезококтейли “Bodyfirm” на Pluryal Mesoline ,Cellutrix или Silisorg …

Цялостно оформяне и стягане на тялото с Body Sculpt

Body Sculpt е мултифункционален апарат за оформяне на тялото и изграждане на мускули. Подходящ е за отслабване, увеличаване на мускулатурата, намаляване на мазнините. Първият в света неинвазивен метод за повдигане на седалището и единственият начин за терапевтично изграждане на мускули, който освен това води до естествено намаляване на мазнините. Базиран изцяло на принципа на електромагнитния импулс, без радиация, нагряване или йонизация. Защо да изберем процедури с …

Какво е целулит, кога се появява и как да се преборим с него?

Всяка жена иска да се пребори с целулита. Това е проблем, който се появява при някои още при пубертета, по време на бременност, след отслабване, може да се яви при вземане на контрацептиви, след менопаузата … Според статистиката – близо 85% от жените в зряла възраст са засегнати в някаква степен от „портокаловата кожа“. Целулит се появява при хормонален дисбаланс, неправилно хранене, наднормено тегло, заседнал начин на живот, а и наследствено.

Целулит наричаме натрупаните в подкожния слой отпадъчни продукти, вода и мазнина. Целулитът можем да го разделим на два вида. Единият – по-масовия и безобиден целулит е, когато се забелязва едва при притискане или свиване на тъканите на бедрата или седалището. Другият и по-нежелан тип е – т.н. портокалова кора, портокалова кожа, стрии. Той е забележим дори и на пръв поглед, забелязва се даже и при нормален стоеж или легнало положение.

Има много начини за лечение на целулит, някои по-ефективни, други по-бавни и „мъчителни“. В много козметични салони целулита се третира с различни кремове и лосиони, може да се прилагат и различни процедури у дома, препоръчват се всякакви диети за отслабване, упражнения за стягане, комбинирани методи за отслабване, стягане и премахване на стриите, но резултатите са индивидуални. Обикновено се изисква доста воля, усилия време, за да се справим така с целулита.

Ако имате целулит – не се опитвайте да живеете с него, а подходете по правилния начин, за да имате по-трайни и бързи ефекти! Подарете си красива кожа и изваяна фигура! Vega Center идва на помощ с ефективни процедури на нормални цени.