,,Exion: Иновация в естетиката с вграден AI (изкуствен интелект)

Най-новата медицинска апаратура в естетичната дерматология за стопяване на мазнини и стягане на кожата с Exion
Exion е медицинска апаратура, която използва революционна комбинация от две технологии: монополярен RF (радиочестота) и таргетиран (насочен) ултразвук, излъчвани едновременно. Тази революционна комбинация не само насърчава синтеза на колаген и еластин, но и стимулира естественото производство на хиалуронова киселина с до 224%.

Това не е поредният апарат за радиочестотни процедури, а първият, който предлага – персонализирани процедури. Ръкохватката с вграден термометър и термокамера, позволява да достигнем различни слоеве на кожата и мастната тъкан и да ги обработваме с различна температура.Значително подобрява хидратацията, плътността, цялостния вид и здраве на кожата.
Видими резултати още след първа процедура, които се запазват дълготрайно.

Още след първата процедура с Exion ще усещате кожата в третираната зона по-стегната. Само след няколко сесии ще имате видими резултати: по-гладка, еластична, тонизирана и лифтирана кожа. Радиочестотната енергия стимулира образуването на ков колаген, еластин и хиалуронова киселина, а ултразвуковите вълни подпомагат и засилват действието на радиочестотата. При Exiоn резултатите продължават да се подобряват и след края на процедурите, тъй като кожата вече работи самостоятелно за Вас. Резултатите се разгръщат през следващите 6 месеца.

Универсално решение за целулит, отпусната кожа и локално натрупани мазнини за цялото тяло. Накрайникът съчетава радиочестота и ултразвук с по-голяма площ за по-бързо достигане на терапевтичната температура. Апликаторът за тяло разполага с технология ‘’cool tip’’, която охлажда повърхността на кожата и я терморегулира, а това помага за дълбокото проникване / до 5 см/ на енергията в мастните натрупвания, където монополярната радиочестота и фокусираният ултразвук намаляват обема на мастните клетки /апоптоза/.
Процедурата с Exion e напълно подходяща за всички възрастови групи, за подобряване състоянието на кожата на лицето и тялото, а също така и за задържане на ефекта при пациенти подлагали се на пластични операции. Може да се прилага целогодишно на лице и тяло.