ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕ В ЛАЗЕР ЦЕНТЪР VEGA

Ежедневно кожата е изложена на многобройни външни въздействия като сух въздух, ултравиолетови лъчи и замърсяване. За да остане здрава, мека и гладка, тя се нуждае от добри грижи. Различните типове кожа имат различни потребности. Според типа кожа са необходими индивидуални грижи. Те не само подобряват външния й вид днес, но и забавят процеса на естествено стареене. Изтощената и суха кожа старее значително по-бързо от здравата и поддържана кожа.

Първата стъпка в ефективната грижа за кожата е цялостното й почистване. При почистването се отстраняват замърсявания, пот, себум и грим, като по този начин кожата се подготвя за нанасяне на козметични продукти. Почистената кожа по-добре абсорбира активните съставки в продуктите за грижа.Ориентировъчно, ако Вашата кожа е нормална към суха, медицинският Ви козметик ще я почиства на 3-4 месеца. При по-мазна кожа с разширени пори е препоръчително процедурите да са веднъж месечно.


Във Вега Център Ви предлагаме:

  • Аква пилинг почистване с Hydrafacial – технология от ново поколение за комплексна грижа за лицето. Тя работи с десетки магически съставки в серумите+патентована ВОРТЕКС технология.

Втора стъпка е хидратирането на кожа.

Нарушеният хидробаланс на кожата води до повишаване на нейната чувствителност и във времето това води до множество козметични и здравни недостатъци: бръчки, по-бързо остаряване, зачервяване, пигментация….

Приемът на вода и зеленчуци за съжаление не доставя на кожата необходимата й хидратация, защото не доставя достатъчно вода там, където е необходима- в дълбочинните нива на кожата.

Добре хидратираната кожа е ключово и най-базово изискване и необходимост за нашата кожа, за да може тя да функционира изобщо.

Във Вега Център Ви предлагаме:

  • Мезотерапия
  • Терапия за лице с Hydrafacial MD

Трета стъпка е стягане на кожата.

Където и да се намира – над скулите, около брадичката – справянето с отпусната кожа не е лесно. В миналото, като решение за стягане на кожата, са се използвали хирургични интервенции. За щастие това вече не е така. Нехирургичните радиочестотни процедури придават на кожата по-младежки вид чрез безопасно и несъздаващо дискомфорт нагряване на тъканта под кожната повърхност. Това активира естественото образуване на колаген и еластин, основните градивни елементи на здравата млада кожа. Резултатът е по-стегната, по-гладка и с по-младежки вид кожа, постигната без усилие.

Във Вега Център Ви предлагаме:

Радиочестотен лифтинг на лице с Venus Legacy.

Естетични процедури за лице в Лазер Център Вега

Venus Legacy – радиочестотен лифтинг

Venus Legacy – радиочестотен лифтингЕстетични процедури за лице, шия и деколте в Лазер център Вега с уникалния апарат Venus Legacy! Терапията Venus Legacy оформя и склуптурира неоперативно лицето, редуцира мастни натрупвания, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглажда фините линии и бръчки. Съчетанието на три типа енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина. Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки …

Hydrafacial – Нещо повече от процедура за почистване на лице

HydraFacial – процедура за почистване на лицетоHydraFacial е втората по популярност процедура за лице в света след инжекционните терапии. Тя е иновативна, достъпна, и подходяща за всеки. Технологията притежава сертификат FDA за успешно преминати клинични изследвания. Терапията е носител на редица награди: 4-ри поредни пъти печели приза на LNE and Spa за „Най-добър апарат за лице” и “Най-добър антиоксидант”, наградена е на международния дерматологичен конгрес за „Нова неинванзивна процедура със забележителен, видим резултат”, получава и признание за „Иновативна технология за …

Мезотерапия за лице

Мезотерапията може да се приложи за справяне с всичко – от дехидратация, фини линии и целулит до косопад. Използва се в различни сфери на медицината, както за лечение на редица проблеми, така и за естетични цели. Тази фина нехирургична техника от Франция доставя коктейл от полезни вещества в кожата и подобрява състоянието ѝ. Мезотерапията е чудесна за бързо възстановяване и “съживяване” на повяхнала, дехидратирана и отпусната кожа на лицето, шията, деколтето и гърба на дланите. Може да се приложи и за справяне с целулит и косопад. В …

Пилинг за лице

Пилингът е дермо-козметична процедура, целяща премахвнето на горните слоеве на епидермиса и ускоряване на обновяването на кожата. Пилингите, с които ние работим са:

  • 97% идеални за чувствителна кожа
  • 84% намаляват фините линии
  • 97% по– сияйна кожа
  • Ефективни срещу черни точки, пори и възпалителни лезии при акне
  • Регулират омазняването на кожата
  • Подходящи за всички сезон