ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕ В ЛАЗЕР ЦЕНТЪР VEGA

Професионалната грижа за лицето е често подценяван фактор. Докато много дами не пропускат редовните посещения при фризьор, едва 10% посещават козметик регулярно. Често хората се обръщат към специалист едва когато се сблъскат със сериозен кожен проблем или при първите признаци на стареене.

Профилактичните грижи за кожата на лицето са съществена част от адекватната антиейдж програма. Използването на медицинска козметика може да има известен резултат, който обаче е несравним с комплексната грижа за кожата със съвременни методи.

Покажи цялото описание

Ежедневно кожата е изложена на многобройни външни въздействия като сух въздух, ултравиолетови лъчи и замърсяване. Влияние имат и фактори като хранителния режим, общото здравословно състояние, възрастта и състоянието на кожата. Различните дермални типове имат различни потребности, което налага индивидуален подход. За да се радвате по-дълго на здрава, мека и гладка кожа със свеж и младежки вид е важно да се осигури съответната адекватна грижа. Естетичната дерматология разполага с богата палитра от методи, базирани на възможностите на съвременната медицина и подкрепени от задълбочени клинични изследвания.

VEGA CENTER предлага съвременни методи и процедури, които осигуряват ефективни резултати, ранна превенция на стареенето на кожата, както и процедури за повдигане и подмладяване без хирургични интервенции.

Ние предлагаме разнообразие от високоефективни процедури за лице като радиочестотен лифтинг с Venus Legacy, дълбоко почистване на лицето с Hydrafacial, мезотерапия и пилинги за лице, както и индивидуални програми против стареене, съобразени с вашите нужди.

Изтощената и суха кожа старее значително по-бързо от здравата и поддържана кожа.

Първата стъпка в ефективната грижа за кожата е цялостното й почистване.

При почистването се отстраняват замърсявания, пот, себум и грим, като по този начин кожата се подготвя за нанасяне на козметични продукти. Почистената кожа по-добре абсорбира активните съставки в продуктите за грижа.Ориентировъчно, ако Вашата кожа е нормална към суха, медицинският Ви козметик ще я почиства на 3-4 месеца. При по-мазна кожа с разширени пори е препоръчително процедурите да са веднъж месечно.

Аква пилинг почистване с Hydrafacial – технология от ново поколение за комплексна грижа за лицето. Тя работи с десетки магически съставки в серумите+патентована ВОРТЕКС технология.

Втора стъпка е хидратирането на кожа.

Нарушеният хидробаланс на кожата води до повишаване на нейната чувствителност и във времето това води до множество козметични и здравни недостатъци: бръчки, по-бързо остаряване, зачервяване, пигментация….

Приемът на вода и зеленчуци за съжаление не доставя на кожата необходимата й хидратация, защото не доставя достатъчно вода там, където е необходима- в дълбочинните нива на кожата.

Добре хидратираната кожа е ключово и най-базово изискване и необходимост за нашата кожа, за да може тя да функционира изобщо.

Трета стъпка е стягане на кожата.

Където и да се намира – над скулите, около брадичката – справянето с отпусната кожа не е лесно. В миналото, като решение за стягане на кожата, са се използвали хирургични интервенции. За щастие това вече не е така. Нехирургичните радиочестотни процедури придават на кожата по-младежки вид чрез безопасно и несъздаващо дискомфорт нагряване на тъканта под кожната повърхност. Това активира естественото образуване на колаген и еластин, основните градивни елементи на здравата млада кожа. Резултатът е по-стегната, по-гладка и с по-младежки вид кожа, постигната без усилие.

Естетични процедури за лице в Лазер Център Вега

Hydrafacial – Нещо повече от процедура за почистване на лице

HydraFacial – процедура за почистване на лицетоHydraFacial е втората по популярност процедура за лице в света след инжекционните терапии. Тя е иновативна, достъпна, и подходяща за всеки. Технологията притежава сертификат FDA за успешно преминати клинични изследвания. Терапията е носител на редица награди: 4-ри поредни пъти печели приза на LNE and Spa за „Най-добър апарат за лице” и “Най-добър антиоксидант”, наградена е на международния дерматологичен конгрес за „Нова неинванзивна процедура със забележителен, видим резултат”, получава и признание за „Иновативна технология за …

Пилинг за лице

Пилингът е дермо-козметична процедура, целяща премахвнето на горните слоеве на епидермиса и ускоряване на обновяването на кожата. Пилингите, с които ние работим са:

  • 97% идеални за чувствителна кожа
  • 84% намаляват фините линии
  • 97% по– сияйна кожа
  • Ефективни срещу черни точки, пори и възпалителни лезии при акне
  • Регулират омазняването на кожата
  • Подходящи за всички сезон

Мезотерапия за лице

Мезотерапията може да се приложи за справяне с всичко – от дехидратация, фини линии и целулит до косопад. Използва се в различни сфери на медицината, както за лечение на редица проблеми, така и за естетични цели. Тази фина нехирургична техника от Франция доставя коктейл от полезни вещества в кожата и подобрява състоянието ѝ. Мезотерапията е чудесна за бързо възстановяване и “съживяване” на повяхнала, дехидратирана и отпусната кожа на лицето, шията, деколтето и гърба на дланите. Може да се приложи и за справяне с целулит и косопад. В …

Exilis Ultra – RF+ ултразвук

Exilis Ultra – Радиочестота + ултразвук. Нехирургичен лифтинг за лице, шия и деколте. Подмлядяване на лице, стягане на кожата в Лазер център Вега с революционния апарат Exilis Ultra 360! Терапията с Exilis оформя и склуптурира неоперативно лицето, редуцира мастни натрупвания, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглажда фините линии и бръчки. Съчетанието на интегрираните в апарата енергии е революция в естетичната медицина и прави процедурата ефективна. Exilis Ultra е медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (тяло, лице, шия и деколте).

Venus Legacy – радиочестотен лифтинг

Venus Legacy – радиочестотен лифтинг. Естетични процедури за лице, шия и деколте в Лазер център Вега с уникалния апарат Venus Legacy! Терапията Venus Legacy оформя и склуптурира неоперативно лицето, редуцира мастни натрупвания, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглажда фините линии и бръчки. Съчетанието на три типа енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина. Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки …