Какво е HydraFacial 2.0

HydraFacial е многоетапна терапия за лице, която включва дълбоко почистване, ексфолиация, екстракция, дълбока хидратация на кожата, както и подхранване със серуми с оптимално съдържание на антиоксиданти, пептиди и хиалуронова киселина.

HydraFacial е модерен метод за дълбоко и прецизно почистване на лице с неограничени възможности за индивидуални настройки за екстракция и хидратация.

За какво се прилага HydraFacial 2.0

HydraFacial 2.0 е ново поколение медицински сертифицирана апаратура за хидротерапия за лице, която се използва за почистване и дълбоко хидратиране, изравняване на тена и изглаждане на фини линии.

Как работи HydraFacial 2.0

Методът работи на различни нива според индивидуалните нужди:

1. Почистване, леко ексфолиране и релаксиращ пилинг.
2. Екстракция и хидратиране за отстраняване на замърсяванията и себума от порите с безболезнено засмукване + подхранване с интензивни овлажняващи и омекотяващи съставки.
3. Предпазване и защита на кожата с антиоксиданти и пептиди.

За кого е подходящ HydraFacial 2.0

Процедурата HydraFacial е подходяща за всички видове кожа, като може да се подбере индивидуална комбинация от серуми, както и да се персонализира процедурата според нуждите на клиента. Процедурата е подходяща и за бременни.

Какви резултати да очаквам от HydraFacial 2.0

HydraFacial 2.0 е нова, подобрена версия на популярната апаратна процедура за лице с добавен ефект изглаждане на бръчките в до 90% от случаите, намаляване на петна и пигментации, изравняване на тена при 94% от случаите. Процедурата доказано прави кожата по-гладка, по-мека, по-младежка – до 97% от случаите.

Изследванията показват категорични резултати в полза на терапията с HydraFacial 2.0 – видимо изглаждане на кожата, изравняване на тена, възвръщане на естествения блясък, подобряване на еластичността и тонуса, веднага след първата сесия.

Препоръчва се при различни кожни проблеми като акне, чувствителна и дехидратирана кожа, пигментации, слънчеви изгаряния, розацея.

Резултатите се затвърждават и поддържат поне една седмица след процедурата. При регулярно използване на HydraFacial 2.0 кожата трайно се подобрява, постига се изглаждане на фините линии и бръчки, намаляване видимостта на кафявите петна. Препоръчва се при мазна и замърсена кожа, както и при кожа, предразположена към акне.