NormaTec – Hyperice

Какво е NormaTec

NormaTec e висок клас медицински апарат за пресотерапия с FDI сертификат за безопасност и ефективност. NormaTec предлага терапевтична процедура, която стимулира лимфния дренаж и подпомага извеждането на токсините от тялото.

С помощта на масажни маншети, процедурата насища мускулите с кислород, подобрява метаболизма и кръвообращението, намалява мазнините, подобрява състоянието на мускулите и кожата. Прилага се в зоната на краката и бедрата при възстановяване от спортни травми при професионални атлети, както и във водещи естетични центрове по целия свят.

За какво помага пресотерапията с NormaTec

Пресотерапията помага за оформяне и стягане на тялото, за намаляване на целулита и изглаждане на кожата, при отслабване и детоксикация на организма, както и за премахване на чувството за умора в краката.

NormaTec е предпочитан метод при възстановяване от високо натоварване или спортни травми, както и за оформяне на тялото, контуриране в специфични зони, редукция на целулит и подкожни мазнини, лимфен дренаж, детоксикация, намаляване на обиколките и изглаждане на кожата.

В спорта пресотерапията с NormaTec е високоефективен метод за извеждането на млечната киселина, лимфата и токсините след активни тренировки, както и за поддържане на добър мускулен тонус.

В медицината методът се прилага за терапия и профилактика на венозни проблеми, тромбози и нарушено кръвообращение, както и след операции.

В естетичната практика NormaTec е метод за отстраняване на отоци, намаляване на обиколката, редукция на мастна тъкан и възстановяване на кожата.