Специалната грижа за кожата e задължителна при смяна на сезона

Специалната грижа за кожата e задължителна при смяна на всеки сезон и затова, ние – от Лазер център Вега, Ви предлагаме ефективни решения с помощта на модерните технологии.

Есента е преходен сезон не само в природата, но и в грижите за външния вид. Това е моментът, в който трябва да въведете промени в ежедневната си разкрасителна рутина, за да помогнете на кожата си да се възстанови от вредите, нанесени от екстремния летен климат и да я подготвите за следващия критичен период – зимата. Есенният сезон, поради по-слабото действие на ултравиолетовите лъчи, е особено подходящ за започване на серия от естетични процедури, за да бъде красива и здрава кожата.

Пигментация

За съжаление в домашни условия борбата с пигментните петна не е особено успешна, тъй като козметиката действа само на повърхностния слой на кожата. Сега емоментът да се подложите на процедури с IPL, за да махнете пигментните петна от лицето и ръцете си.

Спукани капиляри

Лятното слънце оставя след себе си и други неприятни следи – спукани капиляри. Ултравиолетовите лъчи правят колагеновите влакна в стените на кръвоносните съдове по-слаби и понякога това води до спукването им. Премахването на спуканите капиляри става с помощта на лазер и е абсолютно безболезнена и не изисква предвалителна подготовка.

Премахване на стрии и белези с фракционна радиочестота

Обработват се само части (фракции) от кожата. Именно това позволява бързо оздравяване на кожата и цялостен добър резултат както при заличаване на белези, така и при запълване и изглаждане на бръчките, подобряване на тена и възстановяване на структурата на кожата. Технологията на фракционирането прадстъвлява прецизно прогаряне и премахване на най-горния слой на третираната кожа. Стимулира се производството на колаген.

Лазерна епилация

Лазерната епилация е доказано средство за трайно редуциране на нежеланото окосмяване по всяка част на лицето и тялото. Есенно зимния сезон е най-подходящ за провеждане на този тип процедури.

Повече информация за възстановяването на перфектния външен вид с най-модерните лазерни системи и апарати за радиочестота – 0889 922 577, ВЕГА ЦЕНТЪР!

Vega Center сме първите и единствени в Пловдив, предлагащи антицелулитни процедури с революционния апарат №1 в света за третиране на целулит без хирургическа намеса. VelaShape II. Вече повече от година разполагаме и с медицинския апарат Venus Legacy, който оформя и склуптурира неоперативно тялото, редуцира целулита, стяга и витализира кожата.