Само на 2 декември – Безплатна диагностика на кожата на лицето в студио Вега!

Дерматолози демонстрират най-новия софтуер за фото диагностика, който предлага и решение на проблемите!

Възможност за безплатна диагностика на кожата на лицето с най-новите технологии в студио за естетика Вега Пловдив. Само на 2-ри декември ще има демонстрация на най-новия софтуер в областта на образната диагностика, която разкрива повърхностни пигментации, разширени и спукани капиляри и всички останали кожни проблеми, както и решение за тях.

Някои от кожните проблеми могат да бъдат решени с помощта на радиочестотен апарат. Студио Вега е разполага с първия в България медицински радио-честотен апарат със скенер, даващ най-краткия възстановителен период. Венус Вива е изключително мощна технология за ремоделиране и рисърфейсинг (обновяване) на кожата на лицето. Радиочестотната терапията е ефективна, защото комбинира две иновативни технологии – NanoFractional RF и SmartScan.

Венус Вива се използва за премахване на бръчки, лифтинг на обработва зона, стягане на кожата, избистряне на тена, премахване на торбички под очите.

Терапията е одходяща за всеки тип кожа, а процедурите могат да се извършват всеки сезон.

Студио Вега е един от най- модерните центрове по естетична дерматология в Пловдив. В него се извършва пълен набор от процедури за лице и тяло: лазерна епилация, премахвене на целулит, мезотерапия, премахване на бръчки, масажи, пилинги, Вега тест. Специалистите работят с най-съвременните апарати, технологии и методи за лице и тяло с помощта на платформата Synchro REPLA:Y, Venus Viva Vela Shape 2, VEGATEST ЕXPERT.