Какво е VegaTest

VegaTest e електродермален апаратен тест за хранителна съвместимост на основата на акупунктурното изследване, фокусиран върху вегетативния резонанс на тялото. Представлява бърз неинвазивен тест, който се използва за откриване на енергиен дисбаланс в тялото. Изследването с Вега определя функционалните смущения и нивото на вашето здраве на енергийно ниво.

За какво се прилага VegaTest

Изследването дава яснота и кои храни не се толерират от тялото, т.е. кои се разграждат бавно, не се усвояват изцяло и се превръщат в мастни депа.

VegaTest изследва индивидуалния отговор на вашия организъм към различни хранителни екстракти. С помощта на електропунктурната компютърна диагностика се установява съвместимост (толерантност) към определени храни – тези, които организмът ефективно разгражда, усвоява и трансформира в енергия.

За кого е подходящ VegaTest

VegaTest e незаменим помощник при разработване на индивидуален диетичен режим за подобряване на баланса на метаболизма, както и при профилактика и лечение на редица хронични заболявания.

VegaTest е биоенергиен тест, който дава отговор на въпроси в областта на храненето, здравословния живот и метаболитните проблеми. Изграждане на режим според резултатите позволява да се контролират различни проблеми на щитовидната жлеза, диабет, подагра, псориазис, инфаркт, инсулт, артериална хипертония, бъбречни, чернодробни заболявания, сънна апнея, климакс, наднормено или поднормено тегло, гастрит, колит, запек, акне, целулит, дерматити и други. Вега тестът няма противопоказания, той е безболезнен, без лъчение.

За кого не е подходящ VegaTest

VegaTest не се прилага при:

  • бременност
  • клиенти с пейсмейкър
  • деца под 5 години

 

Какви резултати да очаквам от VegaTest

Резултатите са готови веднага. VegaTest Expert отчита съвместимостта към над 220 храни и напитки към момента на изследването. Вие получавате препоръки за изключване на дадени храни за 3 до 6 месеца, както и подробна информация за всеки сегмент.