Vela Shape II - лечение на целулит и намалени обиколки

След курс от 6-8 процедури с VelaShape II за оформяне на тяло, резултатите са много дълготрайни. В продължение на 10 седмици след последната процедура резултатите продължават да се развиват и подобряват. Те се запазват с месеци в зависимост от вашата възраст, хормонално състояние и начин на живот. Пулсовият вакуум е много нежен и щадящ за вашата кожа, въртящите се ролки се задвижват от собствени мотори и това води до една безболезнена процедура, не разтягаща кожата.

Резултатите за кожата настъпват почти моментално. Още по време на процедурата кожната повърхност се усеща гладка, еластична и стегната. След 6-8 процедури обиколките се намаляват с 4-8 см, а на бедрата с около 2 см.

Без нарушаване на кожната бариера. Мощен високоефективен принцип за оформяне на тялото чрез процеса неоколагеназа. Процеса включва в себе си образуването на нов колаген и еластин в тялото, благодарение на комбинацията от технологиите съчетани в апарата.

Усещането по време на терапията с Vela Shape II е на принципа на дълбокия масаж плюс топлинния феномен от Радиочестотите. След стартиране на процедурите не е нужен период за почивка на тялото, няма период на възстановяване, което е важно предимство понеже можете да продължите нормално и спокойно дейностите от ежедневния живот.

Понякога спортът и безкрайните диети не могат да постигнат така желаните резултати, тук идва локалното действие на Vela Shape. Традиционните методи работят върху мускулатура и мазнина, но нямат стягащ, изглаждащ, изравняващ ефект върху кожата, това се осъществява от иновативната технология на Vela Shape, която стимулира естествените процеси в тялото и е 100% здравословен метод.

 • Нов и стар целулит във всички зони на работа – ръце, корем, паласки, седалище, бедра, подбедрици.
 • Мастни натрупвания по тялото, зоните като корем, брич, паласки, зоната под седалището, така наречените „банани“.
 • Подобрява структурата на кожата, нейната еластичност и здравина.
 • Омекотяване на бръчки и мастни възглавнички около коленете
 • Стрии – подобрява текстурата на кожата
 • След липосукция

VelaShape в комбинация с Body Sculpt

Повече Информация

 • Всяка жена иска да се пребори с целулита. Това е проблем, който се появява при някои още при пубертета, по време на бременност, след отслабване, може да се яви при вземане на контрацептиви, след менопаузата …
 • Според статистиката – близо 85% от жените в зряла възраст са засегнати в някаква степен от “портокалова кожа”. Целулит се появява при хормонален дисбаланс, неправилно хранене, наднормено тегло, заседнал начин на живот, а и основен фактор може да бъде генетичната обремененост.
 • Целулит наричаме натрупаните в подкожния слой отпадъчни продукти, вода и мазнина. Целулитът можем да го разделим на два вида. Единият, по-масовия и безобиден целулит е, когато се забелязва едва при притискане или свиване на тъканите на бедрата или седалището. Другият и по-нежелан тип е – т.н. портокалова кора, портокалова кожа. Той е забележим дори и на пръв поглед, забелязва се даже и при нормален стоеж или легнало положение.
 • Целулитът се характеризира с поява на трапчинки по повърхността на кожата. Мастните клетки са локализирани в кухини, разделени от вертикални и хоризонтални съединително – тъканни прегради. Преградите са изградени от твърди фибри , които не могат да се разтеглят. Когато тези кухини се разтеглят достатъчно разрастването на мастните клетки и задържането на меджуклетъчни течности, те изпъкват над вертикалните прегради, в следствие на което се образуват изпъкналите неравности на целулита по кожата.

  Има много начини за лечение на целулит, някои по-ефективни, други по-бавни и “мъчителни”.

Прилагането на технологията elos (IR и RF енергия) върху дермата и хиподермата има за цел да затопли тъканите, където е разположен целулита. Вакуумът има за цел да повиши кръвната циркулация, която отговаря за преноса на по-голямо количество кислород. Това повишава метаболитните процеси в мастните клетки (липолиза), като редуцира техния размер. В следствие това неравностите по кожата, причинени от раздуването на мастните клетки биват редуцирани. От друга страна вакуума и ролерите нежно масажират кожата и улесняват по-дълбокото проникване на топлината, доставяйки 40-42 градуса до дермата и хиподермата. Механичното действие спомага за дренирането на излишните вътреклетъчни течности от дермата и хиподермата към лимфната система. Намаляването на размера на мастните клетки и дренирането на излишните течности към лимфната система са придружени със смаляване на съединително-тъканните прегради и улесняване свиването на мастните кухини, което води до редуциране на целулита и обиколката.

Защо VelaShape II в Лазер Център Вега

 • Ние в лазер център Вега сме вторите в България, предоставили процедурата VelaShape на своите клиенти. След 10 години опит, хиляди направени процедури и стотици доволни клиенти даваме максимални гаранции че сме намерили точния начин как да Ви избавим от целулит и негладка кожа.
 • Ние извършваме процедурата гарантирано по протокол, изработен от производителя Syneron Candela, използваме само оригинални консумативи и увеличихме времето за третиране, за да сме сигурни, че ще достигнем терапевтичната температура за отлични резултати.
 • В лазер център Вега терапията се извършва от експертно медицинско лице, обучено и сертифицирано за работа с VelaShape II.При нас можете да получите детайлна и напълно безплатна консултация.