Какво е VELASHAPE II

VELASHAPE II е професионален неинвазивен метод за ефективно оформяне на тяло. Апаратът използва метода неоколагенеза, който стимулира производството на нов колаген и еластин в тялото. VELASHAPE II прилага комбинация от четири модерни технологии – инфрачервено лъчение, биполярна радио честота, импулсен вакуум и валяци за масаж – за кумулативен ефект, който загрява зоната на третиране дълбочина и стимулира кръвообращението, ускорява метаболизма и оказва незабавно влияние за стягане, намаляване на обиколката и регенерация на тъканите.

За какво се прилага VELASHAPE II

VELASHAPE II се използва за оформяне, стягане и отслабване на тялото, като технологията постига резултати там, където упражненията и диетите не успяват. Затова използването на апаратът е подходящо както за профилактика, така и в комбинация с цялостен режим за отслабване, стягане и подмладяване на тялото. VELASHAPE II осигурява липсващото звено – стягащият ефект върху кожата и редукция на целулит – което често пъти е най-упоритият проблем при рязко намаляване на телесната маса вследствие на диети и активни упражнения.

За кого е подходящ VELASHAPE II

Процедурата с VELASHAPE II е препоръчителна за всеки, който иска да постигне стягане на кожата, възвръщане на еластичността и премахване на подкожните мазнини. Терапията е безболезнена и усещането е затоплящо, като при дълбок масаж. Не изисква възстановителен период. VELASHAPE II е клинично тестван и сертифициран метод за стимулация на естествените възстановителни процеси в тялото.

  • при целулит във всички зони – ръце, корем, паласки, седалище, бедра, подбедрици
  • при мастни натрупвания по тялото – корем, брич, паласки, зоната под седалището
  • за подобряване на структурата, еластичността и здравината на кожата
  • при отпусната кожа след раждане и рязко отслабване
  • за омекотяване на бръчки и мастни възглавнички около коленете
  • при стрии за подобряване текстурата на кожата
  • след липосукция

Какви резултати да очаквам от VELASHAPE II

С VELASHAPE II видимите резултати за кожата настъпват почти незабавно. Още след процедурата повърхността на кожата е по-гладка, стегната и еластична. Около две седмици след първата процедура започва да се наблюдава намаляване на целулита и обиколката – с 6 до 8 процедури обиколките могат да се намалят с 4-8 cm, бедрата с ~2 cm. Резултатите зависят както от броя сесии, така и от състоянието и спецификата на вашия организъм.

Постигане на дълготраен ефект за оформяне на тяло наблюдаваме след преминаване на индивидуален курс от процедури. До 10 седмици след последната процедура резултатите продължават да се развиват и подобряват, благодарение на стимулацията на естествения отговор на тялото. Постигнатото се запазва в месеци, но ефектът може да варира в зависимост от фактори като възраст, метаболизъм, хормонално състояние и начин на живот.