Отслабване и стягане на кожата с Venus Legacy™
в Лазер център Вега

Venus Legacy™ е сертифициран от американската FDA като нехирургичен метод за третиране на мастните натрупвания и отпусната кожа, за контуриране на тялото.4D™ технологията е уникална комбинация между добре познатите и изпитани методи – мултиполярна радиочестота (RF) и пулсиращо магнитно поле (PEMF) и иновацията – VariPulse™ (VP), в допълнение с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback. Съчетанието на тези енергии в една платформа прави революционен пробив и налага нов стандарт в естетичната медицина.

Апаратът Венус Легаси има вграден термометър, който в реално време следи температурата на третираната зона, за да имате оптимални клинични резултати. Това позволява равномерно и постоянно загряване на тъканите в дълбочина до 68 градуса, намалява значително риска от изгаряне и в същото време гарантира отлични резултати..

150 ватовата мощност на мултиполярната радиочестота, както и 4,5 см проникване в дълбочина ще доведат до резултати още след първа процедура.

Технологията на Venus Legacy, направи революция в естетичната медицинска индустрия като неинвазивен метод за оформяне на тялото. С комбинацията от 3 технологии той редуцира мастни натрупвания, отпусната кожа и целулит в зони като: корем, паласки, бедра, седалище и ръце и други областа на тялото. Всички технологии могат да се регулират спярмо комфорта на пациента, за да може процедурата да е едновременно приятна и ефективна. При работа с апарата се използва оригинален хипоалергичен гел на Venus Concept /glide (MP)2 / който предпазва кожата. Процедурата е неинвазивна, безболезнена и няма възстановителен период.

Клетките в организма се обновяват на всеки 21-28 дни в зависимост от метаболизма на организма. Затова ако в рамките на тези дни се правят повтарящи се действия, те ще бъдат запомнени от клетките и ще бъдат изпълнявани от тях и след това. Така мастните клетки в тялото свикват да бъдат дренирани, свивани, а мастните киселини от тях – източвани. Venus Legacy мощно стимулира процеса неоколагенеза – собственият ви организъм произвежда нов колаген по естествен път. Простичко казано – точната доза нагряване в точната дълбочина предизвиква кожата да се стяга. Venus Legacy подобрява еластичността на кожата и тъканите, резултатите са забележителни и дълготрайни.

Още след първата процедура с Venus Legacy ще усещате кожата в третираната зона по-стегната. Само след няколко сесии ще имате видими резултати: намалени гънки и по-гладка, еластична, тонизирана и лифтирана кожа. С 6-8 процедури ще имате оптималните за вас резултати. Очаквано в зоната на третиране обиколкоте намаляват с от 2 до 5/6 см. Кожата става по мека, гладка и стегната. Хубавото при Venus Legacy е, че резултатите продължават да се подобряват и след края на процедурите, понеже кожата вече работи самостоятелно за, Вас. За да запзите резултатите си за постоянно се препоръчват, поддържащи процедури 1-3 пъти годишно.

Процедурата с Venus Legacy e напълно подходяща за всяка възраст от 16 до 70+ години и всеки тип кожа от 1-ви до 6-ти фото тип. Може да се прилага целогодишно на лице и тяло, като единствено е желателно 1-2 дни преди и след процедурата да няма пряко излагане на слънце, поради затоплящият ефект от апарата. След процедурата кожата е леко зачервена за около 10- 30 минути, но няма никави пречки пациента да се върне към нормалното си ежедневие и ангажименти веднага след процедурата.

Зони на третиране с Venus Legacy: 

– корем
– паласки
– бедра
– седалище
– ръце

Брой процедури с оптимален ефект:

От 6 до 10 броя, по 1 процедура седмично.

26173006_951213241697047_909933883761383966_o - Copy

Venus Legacy™

Venus Legacy

Venus Legacy™ в комбинация с Body Sculpt

Body Sculpt + Venus Legacy
Body Sculpt + Venus Legacy
Body Sculpt + Venus Legacy

Защо да изберете радиочестотни процедури с Venus Legacy в лазер център Вега?

Над 10 години опит, над 20 000 направени процедури.

Ние сме пионери в работата с радиочестотни апарати. През годините нашият персонал е преминал редица обучения и е сертифициран за работа с апарат от този висок клас. Годините опит ни помагат да препоръчаме според възрастта и кожата Ви най-добрата комбинация от процедури.

Безплатна подробна консултация от медицински персонал.

Ние от Вега център ще отговорим на всичките ви въпроси, ще ви препоръчаме брой процедури и ще ви покажем снимки от наши резултати, за да ви ориентираме какво да очаквате.Към процедурите получавате и неколкократен подробен анализ на тялото с InBody, който ни помага да бъдем максимално точни в препоръките ни към вас за прием на: /вода, белтъчини, калории/ както и да слдим общото съсстояие на организма ви, преди, по време и след процедурите.

Най- мощният мултиполярен апарат на пазара с вграден термометър.

Апаратът Венус Легаси има вграден термометър, който в реално време показва температурата на третираната зона на екрана на апарата. Вие сами можете да следите достигнатите в зоната градуси, за да сте сигурни в правилно изпълнената процедура, гаранция за отлични резултати .

150 ватовата мощност на мултиполярната радиочестота, както и 4,5 см проникване в дълбочина ще доведат до видими промени още след първа процедура.

Венус Легаси има вграден термометър, който в реално време показва температурата на третираната зона на екрана на апарата. Вие сами можете да следите достигнатите в зоната градуси, за да сте сигурни в правилно изпълнената процедура, гаранция за отлични резултати.